Συμμετοχή / Υποστήριξη σχολείου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ AGRO web

Σας ενδιαφέρει ο εκπαιδευτικός διαγωνισμός ‘Agro Web’? Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και ανοιχτή σε όλα τα σχολεία. Για να συμμετάσχετε, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το ενημερωτικό κείμενο. 

1. Αποφασίστε για την ομάδα του σχολείου σας που θα ασχοληθεί με το πρόγραμμα Agro Web. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 2-5 μαθητές. 

Προσοχή: εφόσον συσταθεί η ομάδα των μαθητών που επιθυμούν να συμμετέχουν, ένας τουλάχιστον εκπαιδευτικός θα πρέπει να συμμετάσχει ως επιβλέπων της διαδικασίας, και το όνομά του να δηλωθεί στην φόρμα, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας του.

2. Κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση Agro Web – εγγραφή σχολείου’.  

3. Στείλτε την αίτηση μέσω e-mail στην εξής διεύθυνση: vkalkani@ea.gr, υπόψη κυρίας Καλκάνη μέχρι 27 Απριλίου 2015.

Προσοχή: θα λάβετε άμεσα απαντητικό e-mail επιβεβαίωσης – σε περίπτωση που δεν το λάβετε, παρακαλούμε στείλτε και πάλι το e-mail με τη φόρμα συνημμένη ή επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.
 

4. Κατεβάστε την αίτηση Agro Web – εγγραφή προϊόντων’. Πριν τη συμπληρώσετε, σκεφτείτε:

  • ποια είναι τα χαρακτηριστικά προϊόντα της περιοχής σας;
  • γιατί σας ενδιαφέρει να τα προωθήσετε μέσω του Agro Web;
  • ποιοι είναι οι παραγωγοί της περιοχής σας με τους οποίους θα μπορούσατε να κάνετε μία σχετική συμφωνία;

Προσοχή: Ισχύει ανώτατος αριθμός ξεχωριστών προϊόντων ανά σχολείο: 5 προϊόντα [παράδειγμα: μέλι θυμαρίσιο – μέλι από έλατο – αγουρέλαιο – ελαιόλαδο – σαρδέλες]

5. Για τη δική σας διευκόλυνση, πριν συμπληρώσετε και αποστείλετε τη σχετική φόρμα, παρακαλείστε να έχετε κάνει τις σχετικές συνεννοήσεις και συμφωνίες με τους παραγωγούς.

6. Στείλτε την φόρμα με τα προϊόντα συμπληρωμένη, μέσω e-mail στην εξής διεύθυνση: vkalkani@ea.gr, υπόψη κυρίας Καλκάνη.

Προσοχή: θα λάβετε άμεσα απαντητικό e-mail επιβεβαίωσης – σε περίπτωση που δεν το λάβετε, παρακαλούμε στείλτε και πάλι το e-mail με τη φόρμα συνημμένη ή επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.
 

Συγχαρητήρια! Μόλις ολοκληρώσατε την συμμετοχή σας! 


 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο της συμμετοχής σας στην πρωτοβουλία AGRO-WEB σας δίνεται η δυνατότητα για συστηματική υποστήριξη του σχολείου σας και ένταξής του σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα καινοτόμων σχολικών δράσεων με στόχο την ανάπτυξη της σχολικής μονάδας. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα υποστήριξης, τα σχολεία αποκτούν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά εργαλεία ηλεκτρονικής μάθησης και ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο τα οποία παρέχονται στο πλάισιο του ευρωπαϊκού πρόγραμματος 'Open Discovery Space' [ODS https://www.opendiscoveryspace.eu/ - Grant Agreement Number 297229], ενώ παρέχεται εξ αποστάσεως επιμόρφωση, συμμετοχή σε εργαστήρια, επιμορφωτικά σεμινάρια, καλοκαιρινά και θερινά σχολεία όπως και δικτύωση με σχολεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα της εντατικής υποστήριξης του σχολείου, χρειάζεται να συμπληρώσετε 

Α) Το ερωτηματολόγιο αποτύπωσης της χρήσης των Νέων Τεχνολογιών στο σχολείο: https://greece.e-mature.ea.gr/ 

Β) Το σχέδιο δράσης του σχολείου, στο οποίο καλείστε να συνδέσετε τη δραστηριοποίησή σας στο AGRO-WEB με ένα μακροπρόθεσμο πλάνο ανάπτυξης του σχολείου σας. 

 

Για απορίες, διευκρινίσεις, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή του σχολείου σας στο πρόγραμμα 'Agro Web' και για την ευρύτερη υποστήριξη του σχολείου σας επικοινωνήστε με την κυρία Βασιλική Καλκάνη.


Ελληνογερμανική Αγωγή
Δημητρίου Παναγέα 153 51
Παλλήνη Αττική
Ελλάδα